Bokning & priser

Bokning

Förbokning och förbetalning av aktiviteter i vår kalender

Alla våra vindsurfingkurser/träningar och SUP Paddlingar behöver förbokas och förbetalas för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning. Anmälan är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Föranmälan görs via mail till info@dalarosurfpoint.se. Ange alltid ditt mobiltelefonnummer vid anmälan, namn på samtliga deltagare du anmäler samt vilket datum och vilken kurs/aktivitet det gäller.

Andra förfrågningar, gruppbokningar (privatpersoner och företag) etc

Förutom de aktiviteter vi själva planerar och lägger upp i kalendern tar vi gärna emot förfrågningar. Mycket av det vi genomför är just specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag; ex aktiviteter för familjen, vänner, kollegor, möhippa/svensexa, företags-/konferensaktivitet etc. Vår främsta specialitet är att just skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Kontakta oss gärna för en diskussion samt ett förslag!

Hur betalar jag?

Vi skickar normalt faktura vid anmälan (gäller vindsurfingkurser, events, gruppbokningar etc). För enskilda SUP Paddlingar, deltagande i vindsurfingträningar etc går det även bra att betala med Swish.

För betalning med faktura; maila oss information om ditt/företagets namn, postnr, mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vid betalning via Swish (nummer 1234018172 med mottagare APILA Utveckling AB) erhålls alltid en kvittens när betalningen mottagits (vid tillfället för aktiviteten).

Vad ingår i priset?

All utrustning (vindsurfingbräda, rigg, segel alternativt SUP bräda, paddel och leash) samt flytväst ingår alltid. Våtdräkter och skor finns att låna vid önskemål och behov (ange dina storlekar vid bokning). Därtill ingår det instruktioner och guidning enligt det upplägg som anges för resp kurs eller aktivitet i kurs-/aktivitetsbeskrivningen alternativt för gruppbokningar det upplägg som överenskommits.

Vad händer om det är dåligt väder?

Under sommaren när det är dåligt väder inne i stan är det oftast bättre väder hos oss i skärgården. Om du är osäker på vädret här ute, slå oss gärna en signal!

Att vara på vattnet är oftast en härlig upplevelse oavsett väder och det är det som är lite charmen med utomhusaktiviteter i allmänhet och SUP Paddling & Vindsurfing i synnerhet. Vi kan förbereda allt på bästa sätt men vi kan inte påverka väder och vind. Inget pass är det andra likt; vissa dagar kan det vara strålande sol och spegelblankt vatten, vissa dagar kan det vara lätt uppfriskande sommarregn och vissa dagar blåser det mer. Det kan ge helt olika upplevelser på SUP och vindsurfingbrädan men det går att få en härlig upplevelse på vattnet i alla dessa väderlekar och vi har möjlighet att anpassa upplägg samt var vi paddlar och vindsurfar beroende på förutsättningarna för att få ut det mesta.

Vi förbehåller oss dock rätten att boka om eller ställa in ett pass vid direkt olämplig väderlek, vilket i så fall meddelas allra senast kl 20 kvällen innan (på eventsidan och via sms till angivet mobilnummer). Säkerheten är vår främsta prioritet! Det är dock extremt sällan vi behöver ställa in eller boka om pass. Under hela säsongen 2017 fick vi ställa in två vindsurfingaktiviteter på grund av olämplig väderlek (kulingvindar och åskskurar). Vid inställt eller ombokat pass återbetalas inbetalt belopp alternativt går att ha tillgodo för annat pass.

Vad händer om jag behöver boka om eller boka av?

Anmälningar är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Vid läkarintyg återbetalas hela beloppet, kontakta oss så snart du vet att du har fått förhinder pga sjukdom så löser vi det. Vi gör också vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett annat datum som i så fall passar bättre.

Andra frågor?

Om frågor, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och för att du ska få en härlig upplevelse på vattnet!

Priser

Se nedan några prisexempel. För andra alternativ samt för gruppbokningar (företag och privatpersoner), hör av er för prisuppgifter! Vår främsta specialitet är just att skräddarsy ett upplägg som passar just dig/er och dina/era behov!

Vindsurfingkurser

All utrustning (vindsurfingbräda, rigg, segel) samt flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna utan extra kostnad vid behov.

3 tim (halvdag)  

Enskild kurs/privatkurs (1-2 pers): 1200 kr/person

Grupp (om minst 3 pers): 800 kr/person

6 tim (heldag) 

Enskild kurs/privatkurs (1-2 pers): 2000 kr/person

Grupp (om minst 3 pers): 1500 kr/person

6+6 tim (fördelat på 2 dagar) 

Enskild kurs/privatkurs (1-2 pers): 4000 kr/person

Grupp (om minst 3 pers): 3000 kr/person

5+4 tim (fördelat på 2 dagar)  

Enskild kurs/privatkurs (1-2 pers): 3500 kr/person

Grupp (om minst 3 pers): 2500 kr/person

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Vindsurfingträningar

2 tim effektiv tid på vattnet (tillkommer ca 30 min före resp efter för riggning/nedriggning så totalt 3 tim)

Medlem i DBK Segling: 0 kr/person

Ej medlem i DBK Segling: 300 kr/person

Vid hyra av vindsurfingutrustning för gemensamma träningstillfällen tillkommer 200 kr (gäller både medlemmar resp ej medlemmar i DBK Segling). All utrustning (vindsurfingbräda, rigg, segel) samt flytväst ingår. Våtdräkt och skor finns att låna utan extra kostnad vid behov.

Uthyrning av vindsurfingutrustning

All utrustning (vindsurfingbräda, rigg, segel) samt flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna utan extra kostnad vid behov.

1 tim 300 kr/person

2 tim 450 kr/person

4 tim/halvdag 600 kr/person

SUP Paddling

Upplagda SUP Paddlingsturer i vår kalender

SUP Paddling 60 min (i grupp med instruktör): 250 kr/person

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Uthyrning av SUP för egen paddling

Hyra SUP

1 tim 200 kr/person

2 tim 300 kr/person

4 tim/halvdag 400 kr/person

6 tim/heldag 600 kr/person

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Övrigt

För prisuppgift för andra aktiviteter/klasser samt gruppförfrågningar (företag och/eller privatpersoner), hör av er! Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just er!